SİVEREK MYO’DAN

HARRAN ÜNİVERSİTESİ TANITIM GÜNÜ!

2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın açıklanmasının ardından tercih işlemlerine başlayan öğrencilere ve özel öğretim kurumlarının rehberlik servisine Harran Üniversitesi ve Siverek Meslek Yüksekokulu’nun tanıtımı yapıldı. Harran Üniversitesi’nin ülkenin ilerlemesini sağlayan yenilikçi, yaratıcı, demokrat, bilimi kendine ilke edinmiş aydın bireyler yetiştirmeyi hedefleyen eğitim-öğretim anlayışından bahsedildi. Üniversitemiz bünyesinde bulunan Fakülteler, Meslek Yüksekokulları, ayrıca da Siverek Meslek Yüksekokulu’nda yer alan ve yeni açılan bölümler hakkında bilgi verildi.

Siverek Meslek Yüksekokulu’nun akademik grubu tarafından gerçekleştirilen tanıtım günü, özel öğretim kurumları ve liselerin rehberlik servisi tarafından büyük ilgiyle karşılandı.