SİVEREK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNE UYGULAMALI İLKYARDIM EĞİTİMİ….

Harran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrencilere Siverek Toplum Sağlığı Merkezi tarafından İlkyardım eğitimi verildi.
Siverek Toplum Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Uzman Hemşire, İlkyardım Eğitici Eğitmeni Aslı Kayabaşı Gürol tarafından verilen eğitime öğrenciler büyük ilgi gösterdi.  Teorik bilgilerin yanı sıra, yapılan uygulamalarla öğrencilerin etkin katılımı sağlandı. Meslek Yüksekokulu’ndaki sağlık alanıyla ilgili bölümlerin öğrencilerine ise, meslek yaşamlarında en sık karşılaşacakları önemli durumlar hakkında ayrıca bilgi verildi. Eğitimin sonunda öğrencilerin sorularına yer verildi.
Eğitimi veren Uzman Hemşire Aslı Kayabaşı Gürol’a Siverek Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör.Mustafa ALPSÜLÜN Toplum Sağlığı Merkezine desteklerinden dolayı teşekkür etti.Sağlık alanında eğitim veren Uzman Hemşire Aslı Kayabaşı Gürol’a teşekkür amaçlı çiçek takdim edildi.

E- BÜLTENLERİMİZ

KOORDİNATÖRLÜKLER

AÖF KOOR.
ÖSYM KOOR
ÖSYM BAŞVURU MERKEZİ
 (0414) 318 32 54

NOT:AÖF BÜRO HİZMETİ İLÇEMİZDE VERİLMEMEKTEDİR BÜRO HİZMETİ İÇİN ŞANLIURFA MERKEZE GİDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
AÖF İLETİŞİM:08502004610

ULAŞIM