SİVEREK MESLEK YÜKSEKOKULU / GIDA TEKNOLOJİSİ - Dersler    
    1.Yarıyıl Ders Planı      
  Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS
  1701112 Mesleki Matematik-1 2+0+0 Zorunlu 4
  1701114 Gıdalarda Temel İşlemler-1 2+1+0 Zorunlu 4
  1701116 Laboratuar Teknikleri I 2+1+0 Zorunlu 4
  1701121 Genel Mikrobiyoloji 3+1+0 Zorunlu 5
  9901110 Yabancı Dil I (İngilizce) 2+0+0 Zorunlu 2
  9901111 Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi-I 2+0+0 Zorunlu 2
  9901112 Türk Dili-I 2+0+0 Zorunlu 2
  1701122 Gıda Kimyası 4+0+0 Seçmeli 4
  1701123 Genel Kimya 3+0+0 Seçmeli 4
  1701124 Bilgi ve İletişim Teknolojisi 1+2+0 Seçmeli 3
  1701125 Gıda Bilim ve Teknolojisi 2+0+0 Seçmeli 3
        Toplam AKTS 37
           
    2.Yarıyıl Ders Planı      
  Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS
  1701211 Mesleki Matematik II 2+0+0 Zorunlu 4
  1701212 Gıdalarda Temel İşlemler II 2+1+0 Zorunlu 4
  1701220 Gıda Endüstrisi Makinaları 2+0+0 Zorunlu 3
  1701221 Gıda Mikrobiyolojisi 3+1+0 Zorunlu 5
  1701222 Laboratuvar Teknikleri-II 2+1+0 Zorunlu 4
  9901201 Atatürk İlke ve İnkılapları-2 2+0+0 Zorunlu 2
  9901202 Yabancı Dil II 2+0+0 Zorunlu 2
  9901203 Türk Dili-2 2+0+0 Zorunlu 2
  1701223 Beslenme 2+0+0 Seçmeli 2
  1701224 Kariyer Planlama 2+0+0 Seçmeli 2
  1701225 Beden Eğitimi 0+2+0 Seçmeli 2
  1701226 İş ve Sağlığı ve Güvenliği 2+0+0 Seçmeli 2
        Toplam AKTS 34
           
    3.Yarıyıl Ders Planı      
  Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS
  1701319 Gıda Kalite Kontrolu 3+0+0 Zorunlu 4
  1701325 Et Ürünleri Teknolojisi 3+1+0 Zorunlu 5
  1701326 Meyve ve Sebze Teknolojisi 3+1+0 Zorunlu 5
  1701327 Süt Teknolojisi 3+1+0 Zorunlu 5
  1701328 Tahıl Teknolojisi 3+1+0 Zorunlu 5
  1701329 Gıda Ambalajlama 3+0+0 Seçmeli 3
  1701330 Gönüllülük Çalışmaları 0+3+0 Seçmeli 3
  1701331 İletişim Becerileri 2+0+0 Seçmeli 3
  1701332 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Hukuku 2+0+0 Seçmeli 3
        Toplam AKTS 36
           
    4.Yarıyıl Ders Planı      
  Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS
  1701419 Hijyen ve Sanitasyon 3+0+0 Zorunlu 4
  1701420 Bitkisel Yağ Teknolojisi 3+1+0 Zorunlu 5
  1701421 Özel Gıdalar Teknolojisi 2+1+0 Zorunlu 4
  1701422 Fermente Gıdalar 2+1+0 Zorunlu 4
  1701423 Staj 0+2+0 Zorunlu 6
  1701415 Mesleki İngilizce 3+0+0 Seçmeli 4
  1701418 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Seçmeli 3
  1701424 Diksiyon ve Konuşma 1+2+0 Seçmeli 4
  1701425 Fotoğrafçılık 2+0+0 Seçmeli 3
        Toplam AKTS 37
           
           




https://obs.harran.edu.tr/oibs/bologna/progCourses.aspx?lang=tr&curSunit=1701
 

E- BÜLTENLERİMİZ

KOORDİNATÖRLÜKLER

AÖF KOOR.
ÖSYM KOOR
ÖSYM BAŞVURU MERKEZİ
 (0414) 318 32 54

NOT:AÖF BÜRO HİZMETİ İLÇEMİZDE VERİLMEMEKTEDİR BÜRO HİZMETİ İÇİN ŞANLIURFA MERKEZE GİDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
AÖF İLETİŞİM:08502004610
                    

               ULAŞIM