1.Yarıyıl Ders Planı
  Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS
1701101 Türk Dili 2+0+0 Zorunlu 2
1701102 Atatürk İlke ve İnkilapları Tarihi-I 2+0+0 Zorunlu 2
1701103 Yabancı Dil 2+0+0 Zorunlu 2
1701112 Mesleki Matematik-1 2+0+0 Zorunlu 4
1701113 Genel Mikrobiyoloji 4+1+0 Zorunlu 5
1701114 Gıdalarda Temel İşlemler-1 2+1+0 Zorunlu 4
1701116 Laboratuar Teknikleri I 2+1+0 Zorunlu 4
1701119 Genel Kimya 3+0+0 Zorunlu 3
1701120 Gıda Bilim ve Teknolojisi 2+0+0 Zorunlu 2
1701118 Bilgi ve İletişim Teknolojisi-I 1+1+0 Seçmeli 2
        Toplam AKTS 36
           
2.Yarıyıl Ders Planı
  Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS
1701201 Türk Dili II 2+0+0 Zorunlu 2
1701202 Atatürk İlke ve İnkilapları Tarihi-II 2+0+0 Zorunlu 2
1701203 Yabancı Dil II 2+0+0 Zorunlu 2
1701211 Mesleki Matematik II 2+0+0 Zorunlu 4
1701212 Gıdalarda Temel İşlemler II 2+1+0 Zorunlu 4
1701215 Laboratuar Teknikleri II 2+1+0 Zorunlu 3
1701217 Gida Mikrobiyolojisi 2+1+0 Zorunlu 4
1701219 Gıda Kimyası 3+0+0 Zorunlu 3
1701220 Gıda Endüstrisi Makinaları 2+0+0 Zorunlu 3
1701218 Bilgi ve İletişim Teknolojisi II 1+1+0 Seçmeli 3
        Toplam AKTS 30
           
3.Yarıyıl Ders Planı
  Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS
1701312 Süt Teknolojisi-I 3+1+0 Zorunlu 5
1701313 Tahıl Teknolojisi I 2+1+0 Zorunlu 4
1701318 Beslenme 2+0+0 Zorunlu 2
1701320 Özel Gıdalar Teknolojisi 2+1+0 Zorunlu 3
1701321 Gıda Ambalajlama 2+0+0 Zorunlu 2
1701322 Fermente Gıdalar 2+0+0 Zorunlu 2
1701323 Meyve ve SebzeTeknolojisi-I 2+1+0 Zorunlu 4
1701324 Et Ürünleri Teknolojisi I 2+1+0 Zorunlu 4
1701319 Gıda Kalite Kontrolu 3+0+0 Seçmeli 4
        Toplam AKTS 30
           
4.Yarıyıl Ders Planı
  Ders Kodu Ders Adı T+U+L Zorunlu/Seçmeli AKTS
1701410 Et Ürünleri Teknolojisi II 2+1+0 Zorunlu 3
1701411 Meyve ve Sebze Teknolojisi II 2+1+0 Zorunlu 4
1701412 Süt Teknolojisi II 3+1+0 Zorunlu 5
1701413 Tahıl Teknolojisi II 3+0+0 Zorunlu 5
1701415 Mesleki İngilizce 3+0+0 Zorunlu 4
1701416 Hijyen ve Sanitasyon 2+0+0 Zorunlu 2
1701417 Bitkisel Yağ Teknolojisi 3+1+0 Zorunlu 4
1701418 Gıda Katkı Maddeleri 2+0+0 Zorunlu 3
        Toplam AKTS 30
         

BOLOGNA

 

E- BÜLTEN

ŞANLIURFA KÜLTÜR SANAT TARİH VE TURİZM E-DERGİSİ

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

AKADEMİK TAKVİM

MEZUN PORTALI

KOORDİNATÖRLÜKLER