|
|
1.Yarıyıl Ders Planı |
|
|
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
T+U+L |
Zorunlu/Seçmeli |
AKTS |
|
1701112 |
Mesleki Matematik-1 |
2+0+0 |
Zorunlu |
4 |
|
1701114 |
Gıdalarda Temel İşlemler-1 |
2+1+0 |
Zorunlu |
4 |
|
1701116 |
Laboratuar Teknikleri I |
2+1+0 |
Zorunlu |
4 |
|
1701121 |
Genel Mikrobiyoloji |
3+1+0 |
Zorunlu |
5 |
|
9901110 |
Yabancı Dil I (İngilizce) |
2+0+0 |
Zorunlu |
2 |
|
9901111 |
Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi-I |
2+0+0 |
Zorunlu |
2 |
|
9901112 |
Türk Dili-I |
2+0+0 |
Zorunlu |
2 |
|
1701122 |
Gıda Kimyası |
4+0+0 |
Seçmeli |
4 |
|
1701123 |
Genel Kimya |
3+0+0 |
Seçmeli |
4 |
|
1701124 |
Bilgi ve İletişim Teknolojisi |
1+2+0 |
Seçmeli |
3 |
|
1701125 |
Gıda Bilim ve Teknolojisi |
2+0+0 |
Seçmeli |
3 |
|
|
|
|
Toplam AKTS |
37 |
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı |
|
|
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
T+U+L |
Zorunlu/Seçmeli |
AKTS |
|
1701211 |
Mesleki Matematik II |
2+0+0 |
Zorunlu |
4 |
|
1701212 |
Gıdalarda Temel İşlemler II |
2+1+0 |
Zorunlu |
4 |
|
1701220 |
Gıda Endüstrisi Makinaları |
2+0+0 |
Zorunlu |
3 |
|
1701221 |
Gıda Mikrobiyolojisi |
3+1+0 |
Zorunlu |
5 |
|
1701222 |
Laboratuvar Teknikleri-II |
2+1+0 |
Zorunlu |
4 |
|
9901201 |
Atatürk İlke ve İnkılapları-2 |
2+0+0 |
Zorunlu |
2 |
|
9901202 |
Yabancı Dil II |
2+0+0 |
Zorunlu |
2 |
|
9901203 |
Türk Dili-2 |
2+0+0 |
Zorunlu |
2 |
|
1701223 |
Beslenme |
2+0+0 |
Seçmeli |
2 |
|
1701224 |
Kariyer Planlama |
2+0+0 |
Seçmeli |
2 |
|
1701225 |
Beden Eğitimi |
0+2+0 |
Seçmeli |
2 |
|
1701226 |
İş ve Sağlığı ve Güvenliği |
2+0+0 |
Seçmeli |
2 |
|
|
|
|
Toplam AKTS |
34 |
|
|
|
|
|
|
|
|
3.Yarıyıl Ders Planı |
|
|
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
T+U+L |
Zorunlu/Seçmeli |
AKTS |
|
1701319 |
Gıda Kalite Kontrolu |
3+0+0 |
Zorunlu |
4 |
|
1701325 |
Et Ürünleri Teknolojisi |
3+1+0 |
Zorunlu |
5 |
|
1701326 |
Meyve ve Sebze Teknolojisi |
3+1+0 |
Zorunlu |
5 |
|
1701327 |
Süt Teknolojisi |
3+1+0 |
Zorunlu |
5 |
|
1701328 |
Tahıl Teknolojisi |
3+1+0 |
Zorunlu |
5 |
|
1701329 |
Gıda Ambalajlama |
3+0+0 |
Seçmeli |
3 |
|
1701330 |
Gönüllülük Çalışmaları |
0+3+0 |
Seçmeli |
3 |
|
1701331 |
İletişim Becerileri |
2+0+0 |
Seçmeli |
3 |
|
1701332 |
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Hukuku |
2+0+0 |
Seçmeli |
3 |
|
|
|
|
Toplam AKTS |
36 |
|
|
|
|
|
|
|
|
4.Yarıyıl Ders Planı |
|
|
|
|
Ders Kodu |
Ders Adı |
T+U+L |
Zorunlu/Seçmeli |
AKTS |
|
1701419 |
Hijyen ve Sanitasyon |
3+0+0 |
Zorunlu |
4 |
|
1701420 |
Bitkisel Yağ Teknolojisi |
3+1+0 |
Zorunlu |
5 |
|
1701421 |
Özel Gıdalar Teknolojisi |
2+1+0 |
Zorunlu |
4 |
|
1701422 |
Fermente Gıdalar |
2+1+0 |
Zorunlu |
4 |
|
1701423 |
Staj |
0+2+0 |
Zorunlu |
6 |
|
1701415 |
Mesleki İngilizce |
3+0+0 |
Seçmeli |
4 |
|
1701418 |
Gıda Katkı Maddeleri |
2+0+0 |
Seçmeli |
3 |
|
1701424 |
Diksiyon ve Konuşma |
1+2+0 |
Seçmeli |
4 |
|
1701425 |
Fotoğrafçılık |
2+0+0 |
Seçmeli |
3 |
|
|
|
|
Toplam AKTS |
37 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|