Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK ve Genel Sekreterimiz Abdülhalim DÜNDAR   Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz tarafından  karşılandı.Yüksekokul Müdürümüz Öğretim Görevlisi Mustafa ALPSÜLÜN tarafından Okulumuzla ilgili brifing verildi.
Daha sonra Meslek Yüksekokulu Kampüsü içerisinde bulunan Spor Salonumuzun açılışı Sayın Rektörümüz , Genel Sekreterimiz ve Okul Müdürümüz tarafından yapıldı.
Daha sonra Sayın Rektörümüz İlçe Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER, Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ferit KÜÇÜK, Yüksekokulumuz Müdürü Öğretim Görevlisi Mustafa ALPSÜLÜN, Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali AYMAZ ve okulumuzun idarecileri ile beraber Paşa Konağında görüşme yaptılar.
Yemekten sonra Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesine geçilerek okul hakkında bilgi alan Rektörümüz Siverek Belediye başkanlığına seçilen Sayın Şeyhmus AYDIN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak
ilçemizden ayrılmıştır.