2547 Sayılı Kanun’un 44/c maddesine göre; Azami öğrencilik süresini dolduran 2017 ve öncesi yıllarda kayıtlı olup, aktif olarak öğrenciliği devam eden öğrenciler için başvuru koşulları aşağıda açıklanmıştır. Ek sınavlara 2017 yılından sonra kayıt olan öğrenciler başvuramazlar.

Başvurular e-Posta yolu ile yapılacaktır. Öğrencilerimizin siverek@harran.edu.tr adresine başvuru dilekçelerini göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi için Tlf: 0(414) 3183254 - 31830 00 dahili 27 27

BAŞVURU VE SINAV TAKVİMİ

·

EK SINAV BAŞVURU TARİHİ 26-30 Temmuz 2021

I.EK SINAV TARİHLERİ 9-13 Ağustos 2021

II.EK SINAV TARİHLERİ 23-27 Ağustos 2021

· Not: Sınav tarihleri başvurular tamamlandıktan sonra Siverek MYO resmi web sayfasından ilan edilecektir.

Başvuru Şartları

· Azami Öğrencilik Süresi Sonu ek sınavlarına 2017 ve daha önceki girişli öğrenciler başvuru yapabilirler.

· Öğrenci Otomasyon sisteminde aktif olan (kayıtları devam eden) öğrenciler başvuru yapabilirler.

· Başvuru yapacak olan ön lisans öğrencilerinin aşağıda yer alan forma tüm ders bilgilerini eksiksiz olarak doldurması ve başvuru yapması gerekmektedir.

· Sınavlar Siverek Meslek Yüksekokulunda pandemi kurallarına riayet edilerek yüz yüze yapılacaktır.

· Öğrencilerin sınava HES koduyla gelmeleri gerekmektedir.

Başvuru dilekçesi İÇİN TIKLAYINIZ

BOLOGNA

ÖNERİ İSTEK ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ

E- BÜLTEN

ŞANLIURFA KÜLTÜR SANAT TARİH VE TURİZM E-DERGİSİ

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ

AKADEMİK TAKVİM

MEZUN PORTALI

KOORDİNATÖRLÜKLER

AÖF KOOR.
ÖSYM KOOR
 NOT:AÖF BÜRO HİZMETİ İLÇEMİZDE VERİLMEMEKTEDİR BÜRO HİZMETİ İÇİN ŞANLIURFA MERKEZE GİDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
AÖF İLETİŞİM:08502004610