8-14 MART BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI
“Teknolojiyi Kullan Hayalini Canlandır” Etkinliği
Siverek Meslek Yüksekokulu’nda Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında planlanan “Teknolojiyi kullan hayalini canlandır” adlı etkinlik Karakoyun İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri ile gerçekleştirildi.
Siverek MYO’nun bilgisayar laboratuvarında planlanan etkinlik öncesi Karakoyun köyünden gelen ilkokul öğrencilerine öğle yemeği verildi. Yemeğin ardından çocuklar, hayallerindeki resmi Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencileri ile çizerek bilgisayar laboratuvarına geçtiler. Burada çocuklarla bölüm öğretim elemanları eşliğinde bölüm öğrencileriyle birlikte bilim ve teknolojinin önemi hakkında sohbet edildikten sonra “Resmini Canlandır” etkinliği gerçekleştirildi. Animasyon çalışması ilkokul öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü. Bilgisayar ile ilk defa uygulama geliştiren çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.
Laboratuvarda tamamlanan animasyon çalışmasından sonra çocuklara Siverek MYO’ nun diğer bölümleri gezdirildi.
Karakoyun İlkokulu müdürü Mehmet USLUER ve öğretmenleri yapılan bu etkinlikle ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler. Meslek Yüksekokulu yönetimi ve hocalarına teşekkür ederek öğrencileriyle birlikte veda ettiler.
 

E- BÜLTENLERİMİZ

KOORDİNATÖRLÜKLER

AÖF KOOR.
ÖSYM KOOR
ÖSYM BAŞVURU MERKEZİ
 (0414) 318 32 54

NOT:AÖF BÜRO HİZMETİ İLÇEMİZDE VERİLMEMEKTEDİR BÜRO HİZMETİ İÇİN ŞANLIURFA MERKEZE GİDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
AÖF İLETİŞİM:08502004610
                    

               ULAŞIM