Harran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini 2017itibari ile sürdüren Öğr. Gör. Mustafa ALPSÜLÜN görevi Harran Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Rağıp GÖRGÜN’e devretti. Yapılan devir teslim töreninde Doç.Dr. Mehmet Rağıp GÖRGÜN yaptığı hizmetler ve meslek yüksekokuluna katkılarından ötürü teşekkürlerini iletirken Öğr. Gör. Mustafa ALPSÜLÜN, meslek Yüksekokuluna katkı sunmaktan onur duyduğunu ve yeni yönetimin de katkı sunmaya devam edeceğine olan inancını dile getirdi. Devir teslim töreninde Öğr. Gör. Mustafa ALPSÜLÜN, Doç.Dr. Mehmet Rağıp GÖRGÜN’e çiçek takdim ederken; Doç.Dr. Mehmet Rağıp GÖRGÜN de Öğr. Gör. Mustafa ALPSÜLÜN’e hizmetlerinden dolayı plaket ve hediye takdiminde bulundu.