Seminer Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mustafa ALPSÜLÜN’ün açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında, Siverek İş-Kur Çalışma ve İş Kurumu İlçe Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapmayı planladıklarını vurgulayan ALPSÜLÜN, bu seminerin öğrencilerin özellikle okul sonrasında iş arama becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlendiğini belirtti.

Açılış konuşmasının ardından İş ve Meslek Danışmanı  Hüseyin GALYAN ve Ayşe GEN tarafından   “İş Arama Becerileri ve Mülakat Teknikleri” hakkında seminer verildi. Seminerinde öğrencilere, İş ve Meslek Danışmanlığı, İş Aramak İçin Kullanılan Yöntemler, İş Arama Süreci, İş Arama Becerileri (CV Hazırlama, Mülakat) konularında bilgi verildi. Öğrencilerin soruları İş ve Meslek Danışmanları tarafından cevaplandırıldı.

BOLOGNA

E- BÜLTEN