Siverek Meslek Yüksekokulu ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Dr. Öğretim Üyesi Fethiye ÖZBERK tarafından AB Kalkınma Projeleri ve Proje Döngüsü eğitimi düzenlendi. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda iki gün süren eğitime Siverek Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri, Siverek’in çeşitli okullarında görev yapan öğretmenler ve yöneticiler katıldı. Eğitimcilerin yoğun ilgi gösterdikleri program sonunda başvurusu devam eden hibe kuruluşları internet aracılığı ile incelendi, katılımcılara başvuru koşulları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca; hazırlanacak projelerin eğitim-öğretim faaliyetleri ve ilçe kalkınmasına ilişkin katkıları hakkında konuşuldu. Programda emeği geçen; Akçakale Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Fethiye ÖZBERK hocamıza, Siverek  ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teşekkür ederiz/şükranlarımızı sunarız.